Van wordpress.com naar eigen hosting

Het overzetten van je data van wordpress.com naar een eigen gehoste WordPress omgeving is niet zo moeilijk. Maar er moet wel eerst een eigen WordPress installatie op je hosting worden geplaatst. Wat misshack verstaat onder een verhuizing in deze categorie is het installeren van een nieuwe WordPress omgeving op je eigen hostingpakket en het overzetten van alle data. Je thema en widgets worden allemaal meegenomen. Wat op wordpress.com staat halen we niet weg, het wordt gedupliceerd. Er gaat ook niks verloren. Simpel gezegd: we vragen je logingegevens van wordpress.com en van de hosting en wij doen de rest.

Verhuizen WordPress naar andere server

Sommige webhosting bedrijven bieden een verhuisservice, maar lang niet allemaal. Voor veel WordPress gebruikers is de drempel om over te stappen naar een andere webhost hoog, want hoe zet je alles over zonder dat je wat verliest?
Als je nieuwe webhost niet ondersteunt bij een verhuizing van je website(s) dan kun je misshack inschakelen. We vragen je de logingegevens van de oude en nieuwe webhost, de rest doen wij.

Verhuizen WordPress naar ander domein

Deze verhuizing is het lastigste: het is geen kwestie van simpelweg verplaatsen, want ook de database moet worden bewerkt. Voor ons is het verhuizen van WordPress sites routine. Bijna dagelijks worden hier WordPress sites verhuisd. Binnen no time ben je over, we dupliceren je bestaande WordPress site naar de nieuwe omgeving, checken of alles naar behoren functioneert en daarna kun je direct verder.

Bekijk MissHack op Opiness

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vermeld je telefoonnummer in het bericht als je telefonisch contact op prijs stelt.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.