WordPress updates

Een WordPress website bevat, naast de WordPress basis zelf, thema’s en plugins. De basis, thema’s en plugins moeten worden onderhouden. Dat wil zeggen dat eventuele updates die beschikbaar komen moeten worden geïnstalleerd.

Waarom updaten?

Updates bevatten vaak niet alleen verbeteringen op gebied van functionaliteit maar ook op gebied van beveiliging. Vergelijk het met de antivirus programma op een computer: je installeert het zodra je ermee begint, en regelmatig wordt die software bijgewerkt op basis van actuele informatie met betrekking tot virussen. Je kunt je dan ook voorstellen dat je een verhoogd risico op hacks gaat lopen als je de updates laat versloffen. Kwetsbaarheden van WordPress programmatuur worden online gerapporteerd en die informatie is ook toegankelijk voor kwaadwillenden.

Onderhoud uitbesteden

Als het uitvoeren van updates niet je ding is, of je hebt er geen tijd voor, laat het dan over aan profs. Wij werken dag in dag uit met WordPress en weten precies waar we op moeten letten. We weten uit ervaring ook  met welke thema-/plugin-updates we voorzichtig moeten zijn en welke ‘altijd goed’ gaan. Verder heb je geen omkijken naar situaties waarbij het mis gaat: we maken uiteraard vooraf een backup en als er met updaten wat breekt zetten we de backup zelf terug en zoeken een alternatieve oplossing.

Wil jij je onderhoud uitbesteden aan WordPress profs? Kies dan nu je onderhoudspakket!

Ondershoudspakket aanvragen
Bekijk MissHack op Opiness

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vermeld je telefoonnummer in het bericht als je telefonisch contact op prijs stelt.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

> 1.000.000 sites getroffen door OptinMonster kwetsbaarheden

Over misshack

misshack petra blankwaard

misshack is een initiatief van Petra Blankwaard van Indigo Webstudio

Bedrijfsinformatie

Duinstraat 23 / Unit 1-6
2584 AV Den Haag
KvK: 23090942
ING Bank NL24 INGB 0007 3487 93
BTW-nummer NL175103446B01
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram