misshack wordpress website gehackt

WordPress

WordPress is een populair systeem. Dat maakt het niet alleen gewild voor gebruikers, maar ook voor hackers. Je kunt zelf veel doen om een hack te voorkomen, maar als je eenmaal gehackt bent zal eerst de hack verwijderd moeten worden eer je je kunt buigen over de beveiliging van je WordPress website.

WordPress gehackt

Op het moment dat je website is gehackt is misbruik gemaakt van kwetsbaarheden in je website en/of op de server. De oorzaken zijn divers. Gevolg is dat je website geïnfecteerd is met code die er niet in thuishoort. Dat kan gaan om code die ervoor zorgt dat grote hoeveelheden spam e-mails vanuit jouw platform worden verstuurd. Dat kan ertoe leiden dat je IP-adres waar je website op draait op de e-mail blacklists terecht komt waardoor je e-mails worden geblokkeerd door de ontvangers. Andere hacks plaatsen links in je website die verwijzen naar adressen van de hacker. Hoe dan ook: een hack levert ongemak op waar je niet op zit te wachten.

Oplossing

Een hack is vervelend maar geen reden tot paniek. Hacks zijn goed te verwijderen, maar het vraagt wel ervaring en nauwkeurigheid. Ga liever niet zelf ‘rommelen’, dat komt je website niet ten goede en bovendien kost het je veel meer tijd dan dat wij dat voor je doen.

Is jouw WordPress website gehackt en zoek je iemand die dat snel en goed kan verhelpen? Bestel dan nu de ‘Hack verwijderen’ service van misshack.
HACK VERWIJDEREN
Bekijk MissHack op Opiness

Heb je een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vermeld je telefoonnummer in het bericht als je telefonisch contact op prijs stelt.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

> 1.000.000 sites getroffen door OptinMonster kwetsbaarheden

Over misshack

misshack petra blankwaard

misshack is een initiatief van Petra Blankwaard van Indigo Webstudio

Bedrijfsinformatie

Duinstraat 23 / Unit 1-6
2584 AV Den Haag
KvK: 23090942
ING Bank NL24 INGB 0007 3487 93
BTW-nummer NL175103446B01
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram